Lærerlounges

Få ny viden og og nye relationer med hjem

Til CAMPUS+ 2018 ønsker vi at understøtte dialog og give inspiration til lærere og undervisere på tværs af grundskoler og ungdomsuddannelser.

Vores LÆRERLOUNGES tager udgangspunkt i tre hverdagsudfordringer og -problemstillinger, som gælder i arbejdet med unge i uddannelse.

Vi har fundet tre eksperter som på hver deres område står klar til at dele ud af viden og inspirere til fælles debat, med mulighed for at få nye ideer med hjem.

 

Motivation for valg
Grøn lærer lounge

Flere bliver tidligt presset over valget af uddannelse - hvordan kan vi hjælpe dem med at blive afklarede, hvad motiverer dem og hvad inspirerer dem?

Ekspert: Camilla Hutters - Områdechef, EVA
Ekspert og vært: 
Margrethe Tovgaard - Afdelingsleder, UUV Køge Bugt

 

Digital Dannelse
Pink lærer lounge

Børne-ungekulturen udleves i stadig større grad på de digitale medier - hvilke udfordringer giver det vores unge, og hvordan kan vi give de unge de nødvendige kompetencer til at navigere det digitale minefelt?

Ekspert: Christian Vorre Mogensen - Oplægsholder og projektleder, Center for Digital Pædagogik
Ekspert og vært:
Tina Rath - Forebyggende medarbejder, SSP Køge

 

Talent
Rød lærer lounge

Alle skal have mulighed for at dygtiggøre sig, uanset hvordan deres talent kommer til udtryk – uanset om det er bogligt, fysisk, kreativt eller noget helt andet. Hvordan spotter og dyrker man alle former for talent?

Ekspert: Per Hansen - Chefkonsulent, SkillsDenmark
Ekspert og vært: Peter Schiødt - Rektor, Køge Gymnasium

Zonekort