Om CAMPUS+

 

Vi gentager succesen!

CAMPUS Køge og Køge Festuge er glade for at kunne annoncere at monstersucessen CAMPUS+ gentages i 2018!

 

Fredagen under Festugen - 31. august 2018 - bliver Køge midtby endnu en gang indtaget af elever fra folkeskoler, privatskoler og efterskoler i Køge, Greve og Stevns samt 1. og 2. årselever fra CAMPUS Køges egne uddannelser - altsåop til  3.000 unge mennesker i alderen 15-25 år

Her skal de deltage i en række spændende, udfordrende og oplysende aktiviteter designet til at give dem et indblik i, hvilke forskellige fremtidsmuligheder, der er åbne for dem.

Virksomheder, uddannelser og fritidsforeninger inviteres til at stille op med én eller flere aktiviteter, der kan vise en flig af deres virke og fag frem for alle de mange unge mennesker. Dette er jeres mulighed for at eksponere jer selv samt hjælpe en masse unge med at få inspiration til fremtiden.

 

Sådan foregår det

Aktiviteterne fordeles i forskellige zoner rundt omkring i Køge midtby. Eleverne skal i grupper rundt til hver zone og deltage i en aktivitet, de selv vælger, før de skal videre til næste zone.

Hver aktivitet skal vare ca. 5-10 minutter og kunne rumme minimum 3 grupper af 3-4 elever. Når eleverne har gennemført aktiviteten, belønnes de med et klistermærke i deres medbragte aktivitetspas.

 

Dagens program

Program

 

Vil I være med?

Udtænk en aktivtet af ca. 10 minutter, som demonstrerer lige præcis det, I går og arbejder med til hverdag og tilmeld jer allerede nu - det er ganske gratis!

Har I brug for mere information, så skriv til projektkoordiantor Maja Holmelund Budahl Hansen på maja@rekb.dk eller ring på telefon 2477 0005


eval link

 

Sammen om at støtte ungdommen

Alt for mange unge går i dag og kæmper dagligt med stress og depression på grund af det pres, de føler sig underlagt med hensyn til uddannelsesvalg. Det er en kedelig og trist tendens, som desværre leder til frafalg for mange unges vedkommende.

CAMPUS+ er et initiativ, som foehåbentligt kan være med til at hjælpe med at vende tendensen. Vi har et håb om, at vi i fællesskab - CAMPUS Partnere, erhvervsliv og foreningsliv - kan hjælpe med at guide de unge på rette spor. Ved at give de unge en anderledes og interaktiv indgang til karrierevejledning tror vi, at vi kan give dem bedre afklaring omkring deres fremtid.

Læs mere om projektets baggrund, vision og mission HER

Download vores logo HER

Hensigtserklæring vdr. GDPR