Erhvervsakademi Sjælland skifter navn

Verden forandrer sig. Det gør vi også. Derfor skifter vi den 15. januar 2019 navn til Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. I daglig tale Zealand. Det nye navn afspejler både vores stærke rødder og en revitalisering: Vi imødekommer den fremtid, vi ønsker at være med til at forme – regionalt, nationalt og globalt.

Version 2.0
Det nye navn fremhæver vores videregående uddannelsers regionale forankring. Men visionen har, ifølge rektor Ulla Skaarup, ikke forandret sig. Målet er fortsat at uddanne ambitiøse praktikere, der kan og vil gøre en forskel i det private erhvervsliv.

”Vi vil fortsat arbejde for at gøre ny faglig viden relevant og tilgængelig for erhvervslivet. Gennem samarbejde mellem vores studerende, medarbejdere og regionens virksomheder vil vi skabe konkrete innovative løsninger,” siger rektor Ulla Skaarup.

Tydeligt fokus
Samtidig signalerer navneskiftet et øget fokus på at sikre regional vækst i en global konkurrencesituation.

”Zealand er inde i en rivende udvikling, og vi har målrettet arbejdet på at skærpe vores brand for at styrke vores synlighed. Det har været vigtigt for os at finde et udtryk, der passer til vores kerneværdier. Navnet taler ind i de nære relationer mellem vores uddannelser, regionens virksomheder og det lokale samfund, som de studerende er tæt på, ” siger Ulla Skaarup.

Form fremtiden
”Vi skal være dem, vi er, og vores nye udtryk understøtter ikke blot, hvor vi er på vej hen, men også hvad vi bidrager med,” siger erhvervsakademiets ressourcedirektør, Rasmus Aare Nielsen, og fortsætter:

”Vi er spredt ud over Sjælland, og det er her vores studerende bliver aktive praktikere og særligt i det private erhvervsliv. Vores studerende og Zealand former fremtiden.” 

For mere information kontakt:

Rektor Ulla Skaarup, usk@easj.dk, tlf. 50 76 26 01
Ressourcedirektør Rasmus Aare Nielsen, raan@easj.dk, tlf. 50 76 28 42
Kommunikationsleder Nicolai Zimling Fich, nzfi@easj.dk, tlf. 50 76 28 00

 

 

Vigtigheden af at blive set

Forestil dig, at du som ung voksen pludselig bliver i stand til at kunne skrive beskeder og e-mails, forstå fagtekster, og forfatte skriftlige opgaver. Tænk at pludselig kunne mestre den basale kommunikation, som mange mennesker tager for givet hver eneste dag.

Læs mere

Fokus Fællesskab CAMPUS Køge

Reduktion i frafaldet for elever der er påbegyndt erhvervsuddannelsernes grundforløb 1 på Campus Køges erhvervsskoler og et tættere samarbejde på underviser- og ledelsesniveau er to af resultaterne fra det 2-årige UUV-projektet ”Fællesskab og Fastholdelse”, der har været støttet med midler fra Region Sjælland og suppleret med ERASMUS+ midler til studieture til London, Holland, Finland og Norge.

Læs mere

Millioner skal flere unge til at blive håndværkere: - Vi er begejstrede

Hos Helhedsplanen i Køge er man stærkt tilfredse med de cirka ni millioner kroner, som man sammen med ligesindede i Greve har fået til at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

Læs mere

Karrieredage Køge Handelsgymnasium

En studentereksamen åbner mange døre, og for 3.g’ere nærmer tiden sig, hvor de skal åbne døren til en ny fase af deres liv. For at give dem inspiration til at træffe det næste uddannelsesvalg, møder de tidligere KHS-elever til det tilbagevendende arrangement, Karrieredagene.

Læs mere

Kolding-entreprenør bygger 72 studieboliger i Køge

Licitationen - Byggeriets Dagblad 18. januar 2019 Sektion 1 (1. Sektion) Side 8 Lars Dalsgaard Adolfsen lda@licitationen.dk... 174 ord Id:e70c1898

Henter billede...

 

De almene studieboliger samt et fælleslokale ventes indflytningsklar til skolestart 2020.

STUDIEBOLIGER Formanden for Domea Køge, Jan Dahl, tog i fællesskab med Køges borgmester Marie Stærke det første ceremonielle spadestik til nye studieboliger ved Campus Køge.

Byggeriet med i alt 72 nye boliger ligger overfor Køge Handelsskole.

Det oplyser entreprenør på projektet, Adsbøll Entreprise, på sin LinkedIn-side.

Læs mere

Overlevelse i en opmærksomhedsøkonomi

På Køge Handelsgymnasium er 3. g'erne ved at tage hul på uddannelsens sidste store skriftlige opgave om globalisering, inden sommerens studentereksamen. I år var det professor Vincent Hendricks, der satte scenen forud for årets emneafgrænsning.

Læs mere

Stor interesse for personalepleje

På Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole mærker man en stigende interesse for medarbejdertrivsel og HR. Især tiltrækker det nye Løn & HR kursus mange, der ønsker at skifte retning i deres arbejdsliv, og som gerne vil arbejde med at skabe glade og dygtige medarbejdere hos virksomhederne - i både gode og hårde tider.

Læs mere