Krisen kan inspirere til ny undervisning

Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står – ligesom landets øvrige skoler – tomme på grund af covid-19-krisen. Skolen er dog kun nedlukket på facaden – der hersker masser af liv hjemme hos skolens undervisere, som mødes med deres elever over hverdagens undervisning online.

Læs mere

Nyt liv 24-7 i CAMPUS Køge

Det var en stor dag i CAMPUS Køge. Allerede fra morgenstunden mødte fire repræsentanter fra ejendomsselskabet Domea.dk op i Ungdomsboligerne i CAMPUS Køge for at tage imod de nye beboere og hjælpe dem til rette i deres nye lejligheder. Alle de nye lejere blev mødt personligt af både Domea.dk og repræsentanter fra CAMPUS Køge.

Læs mere

Dansk livsstil under varmere himmelstrøg

Alle 2. g.-klasser på IBS – International Business studies-studieretningen på Køge Handelsgymnasium mødte på IBS-dagen Helga Andersen, som tog eleverne med på sin rejse fra tiden som gymnasieelev til karriere som international topleder – og lige om lidt som iværksætter, når hun launcher nyt online livstilsunivers i Spanien, hvor hun bor.

Læs mere

Eksperter frivilligt arbejde

Underviser Louise Palme rejser i februar med syv elever fra Køge Handelsgymnasium til Madeira for at deltage i et nyt Erasmus+ projekt, hvor teenagere laver frivilligt arbejde. Fælles for de deltagende elever er, at de er udvalgt på baggrund af deres aktive engagement som frivillige, hvor de gør en forskel for skolens sociale liv.

Læs mere

Løsninger virkelighedens udfordringer

For 3. år i træk underviser elever fra Køge Handelsgymnasiums innovationsstudieretning elever fra 29 7. klasser fra grundskolerne i Køge Kommune. Undervisningen skal gøre eleverne stærke på pitch og viden om målgrupper, så de er klar til Iværksættermesse på Asgård Skole den 6. februar.

Læs mere

Velbesøgt åbent hus KHS

Åbent hus på Køge Handelsskole torsdag den 16. januar var et tilløbsstykke - interessen for at høre om uddannelser og tale om mulighederne efter grundskolen var stor.

Læs mere

Åbent hus og indvielse af nye uddannelser i Greve

På lørdag 25. januar indvier Greves borgmester to nye erhvervsuddannelser. Efterfølgende inviterer EUC Sjælland, Køge Handelsskole og Roskilde Tekniske Skole til åbent hus, hvor unge og forældre kan lære mere om uddannelsesmulighederne.

Læs mere

I fuld fart mod erhvervslivet

Det har været et travlt og forrygende 2019 på Køge Handelsskole. På Køge Handelsgymnasium gør uddannelsesrektor Henrik Flyge status over det gamle år og glæder sig over nye tiltag i 2020, som yderlige skærper de faglige profiler.

Læs mere