PRESSEMEDDELELSE FRA CAMPUS KØGE Maj 2020

Gratis online-hjælp til unge med angst og depression

Læs mere

Aktiviteten er tilbage i værkstederne: EUC Sjælland genåbner.

I denne uge genåbner erhvervsuddannelserne på EUC Sjællands adresser. Duften af træ og murermørtel og støv og spåner fylder igen luften. 

Læs mere

Tilfældigheder giver bonus

Magnus Richardt går på EUX Business på Køge Handelsskole, og han har landet sin elevplads hos Codan Rubber A/S i Køge. Magnus Richardt glæder sig helt vildt til at komme i gang til august – virksomheden kender han i øvrigt særdeles godt. De er også sponsor, når han kører motorsport i sin fritid.

Læs mere

Det bedste af to verdner

Hvordan træffer man sit valg af ungdomsuddannelse, når der er flere muligheder på hylderne? Louise Jensen fra Hårlev, Frederik Nyberg fra Herfølge og Sofie Åberg fra Borup har alle valgt EUX Business på Køge Handelsskole ud fra deres drømme for fremtiden. Men deres drømme stikker i hver deres spor.

Læs mere

Sparring åbner nye veje

Sidste runde af iværksættercafe ”Fra CPR til CVR” i CAMPUS Køge tog fat på sparring som en vigtig faktor. At være iværksætter kan ofte være en ensom tilværelse, men det er sundt at vende svære beslutninger eller få erfaringer eller andres perspektiver ind over. Allan Munch fra Connect Køge og Jullie Schytte fra Me and Marley gav deres input på dagen.

Læs mere

Elever savner hverdag og kram

Hverdagen er en helt anden under coronakrisen, og skoledagen er blevet online. Cecilie Holst og Frederikke Fischer er til dagligt klassekammerater på EUX Business på Køge Handelsskole, og de er begge ved at vænne sig til undervisning hjemmefra bag skærmen. De savner dog fysisk kontakt med venner, lærere og familie, men de oplever også gode sider ved fjernundervisning.

Læs mere

Krisen kan inspirere til ny undervisning

Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står – ligesom landets øvrige skoler – tomme på grund af covid-19-krisen. Skolen er dog kun nedlukket på facaden – der hersker masser af liv hjemme hos skolens undervisere, som mødes med deres elever over hverdagens undervisning online.

Læs mere

Nyt liv 24-7 i CAMPUS Køge

Det var en stor dag i CAMPUS Køge. Allerede fra morgenstunden mødte fire repræsentanter fra ejendomsselskabet Domea.dk op i Ungdomsboligerne i CAMPUS Køge for at tage imod de nye beboere og hjælpe dem til rette i deres nye lejligheder. Alle de nye lejere blev mødt personligt af både Domea.dk og repræsentanter fra CAMPUS Køge.

Læs mere