Køge Handelsgymnasium til DM i Nationaløkonomi

Køge Handelsgymnasium udvalgte to hold fra økonomistudieretningens 3. års klasser til at repræsentere skolen til DM i Nationaløkonomi, som blev afholdt på CBS tidligere i november. Holdet fra 3.v fik point for deres realiserbare ide, som tilmed er en god måde at løfte udfordringen med C0²-udledning på.

Læs mere

72 ungdomsboliger opføres ved Campus

UDDANNELSE: Fra skoleåret 2020/ 2021 vil 72 nye ungdomsboliger stå klar ved Campus Køge. Håbet er naturligvis, at flere studerende vil bosætte sig i Køge -og blive.  

Læs mere

Kendt YouTuber Køge Handelsgymnasium

Den kendte Youtuber Julia Sofia gæstede Køge Handelsgymnasium for at tale om influencer marketing med de tre tilvalgshold, som har markedskommunikation. Med sig havde hun sin søster, Ida Imilia Aastrup, som i øvrigt går på 3. år på Køge Handelsgymnasiums innovationsstudieretning, og ligeledes er kendt som influencer.  

Læs mere

Med Anna i erhvervspraktik Køge Handelsskole

Anna Lenskjold går til daglig på 9. årgang på Strøbyskolen. Hun har i uge 47 været i erhvervspraktik i Kommunikation og Marketing på Køge Handelsskole. Det har været meget anderledes uge i forhold til hendes normale dagligdag, og har budt hende på mange forskellig ting. 

Læs mere

Tid til karrieretanker

Hvad skal der ske, når ungdomsuddannelsen er i hus? Campuselever fra de gymnasiale uddannelser HTX og HHX samt EUX Business kunne måske komme skridtet nærmere en afklaring ved det store fælles arrangement KarriereTanken, som blev afholdt i KHS Cafe på Køge Handelsskole. 

Læs mere

7c-burger Stacys menukort

NY BURGER: Der lød et jubelskrig, da tre elever fra Asgård Skole blev udråbt som vindere af en burger-konkurrence. En ny burger, som hurtigt kommer på menukortet hos Stacys Diner. 

Læs mere

Nyt tiltag i Helhedsplanen

Med afdelingsbestyrelserne i ryggen har Helhedsplanen nu indgået samarbejde om undervisning i dansk for voksne med Køge Handelsskole. Tiltaget, der er stor tilslutning til, er begyndt i Ellemarken og Karlemoseparken og i uge 47 følger Hastrupparken. 

Læs mere

Novenco er årets lokale læreplads

Glæden var stor, da Novenco Building & Industry blev kåret som den lokale vinder af Årets Læreplads. Virksomheden har tidligere vundet titlen tilbage i 2013. 

Læs mere