Innovationsdage i Køge med fokus bæredygtighed

Vinderne på årets MEDICI CAMP er netop fundet på Campus Køge. 81 andenårsstuderende fra HHX Køge Handelsskole, HTX Køge EUC Sjælland og STX Køge Gymnasium var samlet for at dyste om de mest innovative og geniale opfindelser, der handler om bæredygtighed og varighed.

Læs mere

Årets lokale læreplads: Dana-Tool A/S

Køge Handelsskole fejrede forleden Dana-Tool i Havdrup som årets lokale vinder. De blev indstillet af hovedforløbseleven Malene Eriksen, som er i lære som salgselev hos Dana-Tool. Hvert år kårer landets erhvervsskoler de bedste lokale lærepladser inden for de merkantile og de tekniske områder for at inspirere flere virksomheder til at tage elever.

Læs mere

Elevrapportage Vietnam

Følgende reportage er udarbejdet af Frederikke Teglers, som går på Køge Handelsgymnasiums IBS-studieretning. Som led i ungdomsuddannelsen tager eleverne på studieture, og Frederikke Teglers klasse har været i Vietnam, hvor de bl.a. tager på virksomhedsbesøg og oplever landets kultur og historie. Hjemme har klassens dansklærer Rolf Højmark stillet en opgave i dansk – nemlig at aflevere en reportage fra om en virksomhed, de havde besøgt i Vietnam.

Læs mere

Vend dit mindset

For øjeblikket deltager syv elever fra Køge Handelsskoles EUX Business i det internationale pilotprojekt Excellent Education i Malaga. Sammen med partnere fra Holland, Finland og Spanien dyrkes et mindset, hvor den kringlede vej er den fortrukne i opgaveløsningen.

Læs mere

Uddannelse ajour

Hvordan bringer man læring og undervisningsformer ind i den nye digitale tidsalder? Og hvad skal nutidens elever egentlig lære for at kunne begå sig på fremtidens arbejdsmarked? Det var nogle af emnerne, der kom under behandling i uge 45, da Køge Handelsskole var vært for et Erasmus+ møde med gæster fra Portugal og Grækenland.

Læs mere

Privatøkonomi for begyndere

Klasserne på 1. årgang af EUX Business på Køge Handelsskole får i løbet af deres grundforløb 1 afprøvet forskellige ting i workshops og gennem øget samarbejdet med erhvervslivet. Senest har bankrådgiver Maj-Britt Jensen fra Jyske Bank i Køge besøgt klasserne for at få en dialog om privatøkonomi for unge – herunder blev der talt om kviklån, ÅOP – og drømme for fremtiden.

Læs mere

Vild med tal

Bettina Thúnems arbejdsliv rummer en bred vifte af erhvervserfaring på cv’et, men hun har alligevel valgt at forfølge sin oprindelige passion, der i sin tid startede med en uddannelse i regnskab på netop Køge Handelsskole. I dag er hun vendt tilbage for at opruste sine regnskabskundskaber for at udleve sin passion for tal.

Læs mere

Åbent Hus - et møde med fremtiden

EUC Sjælland slår dørene op til Åbent Hus i Køge, hvor alle kan få inspiration til valg af uddannelse.

Læs mere