Campus+ dagen satte gang i Køges gader

Campus+ blev igen i år et farverigt og ekstremt velbesøgt indslag under festugen med knap 3200 involverede i arrangementet.

Læs mere

Lær at tackle angst og depression - for unge

Gør symptomer på angst og/ eller depression din hverdag svær? Har du for eksempel svært ved at klare uddannelse, arbejde eller at være sammen med andre? Vil du gerne blive bedre til at tackle dine udfordringer, så kom til informationsmøde 10. september.

Læs mere

Ny præst til Ejby Kirke og Campus Køge

Nadia Hoxer Dyhrberg-Krantz er blevet indsat som sognepræst i Ejby Sogn.

Læs mere

Flere klarer ungdomsuddannelsen

De seneste 10 år er antallet af unge i Køge Bugt-området, som har gennemført en ungdomsuddannelse, steget betydeligt.

Læs mere

Velkommen til Campus Køge præsten Nadia Dyhrberg-Krantz

Roskilde Stift og Køge Provsti har fundet ressourcer til, at der kan ansættes en deltids campuspræst på Campus Køge. Stillingen er i kombination med præstefunktion i Ejby sogn, hvor der søndag den 2.9. var indsættelse af Nadia Dyhrberg-Krantz i det nye job med de to funktioner.

Læs mere

Elever smører 3300 sandwiches i innovativt Campus-samarbejde

Klemmenstrupgård produktionshøjskole og ZBC fødevarer leverer i samarbejde 3300 sandwiches til årets CAMPUS+ festival.

Læs mere

Campus+ er en gevinst for Køge - og de unge

Campus+ dagen var en nyskabelse i forbindelse med sidste års Køge Festuge, og det blev en kæmpe succes med tusinder af unge og en lang række virksomheder og interesseorganisationer i Køges gader, så arrangementet bliver naturligvis gentaget ved årets festuge. 2384 elever er tilmeldt årets Campus+ dag i forbindelse med Køge Festuge, og dermed er der lagt op til endnu en festlig Campus+ dag.

Læs mere

ZBC Food Hall åbnet med pølse-hug

Køges borgmester, Marie Stærke, stod for en utraditionel åbning af ZBC Food Hall, da hun huggede en kæde af pølser over, og dermed markerede startskuddet for ZBC's fødevareuddannelser i Køge Et par hundrede gæster havde fundet vej til ZBC i Campus Køge, da første synlige bevis på erhvervsskolens store oprustning på fødevareuddannelser i Køge blev markeret med officiel åbning af Food Hall.

Læs mere