8. klasser kom banen til DM i Skills

DM i Skills 2019 var tre dages hyldest til erhvervsuddannelserne, hvor Danmarks dygtigste håndværkerlærlinge blev kåret. Men under fredagens DM var det grundskolernes tur. I alt 72 hold fra hele landets 8. klasser var samlet. De skulle dyste mod hinanden i finalen for Skills Stafetten 2019.

Læs mere

UU DANMARK får ny næstformand

I forbindelse med UU DANMARKS årskonference og generalforsamling er Christel Jørgensen blevet valgt som ny næstformand i stedet for Søren Elnebo Lau, som er blevet direktør for FGU-skolen Øst. Formand Anders Ladegaard var ikke på valg.

Læs mere

Gymnasieelever arbejder med regional bæredygtighed

Tyske og danske gymnasieelever har arbejdet intenst på ideer til at fremme en fælles bæredygtig region inden for ernæring. Reducering af pesticider, madspild og kødforbrug var blandt de emner, som blev præsenteret af eleverne i auditoriet på Køge Handelsskole på dagen for den internationale klimastrejke. 

 

Læs mere

Elever skal mestre livet: - Hvis de ikke trives, lærer de ikke noget

Eleverne i 10.b har indtil videre arbejdet med at tænke positiv, føle sig værdsat og tage initiativ. Sidstnævnte blev der i denne uge sat yderligere fokus på, for snart står de unge foran eksamenstiden, og i den forbindelse har de brug for et stærkt

 

Læs mere

Køge Handelsgymnasium er i top 10 over laveste elevfravær

Som led i regeringens fokus på gymnasieelevernes fravær, har Undervisningsministeriet nu for første gang offentliggjort fraværstal på landets gymnasier. Køge Handelsgymnasium er blandt de 10 gymnasier med det laveste fravær i landet.

 

Læs mere

Fra produkt til markedsføring

I august 2018 indledte innovationsteamet på Køge Handelsgymnasium et samarbejde med Orkla med KiMs som case. Før jul afleverede 2.g’erne stafetten til 3.g’erne, og de skal nu varetage næste fase af projektet. Det var Henrik Juul fra Wibroe, Duckert & Partners, som satte gang i den kreative proces, eleverne nu skal igennem.

 

Læs mere

Hvem har størst succes?

Til det tilbagevendende erhvervsarrangementet BusinessCombat dyster elever med lokale erhvervsfolk på venskabelig fod. Eleverne fra 3v på Køge Handelsgymnasium får set hvordan teori kunne udfolde sig i praksis - og virksomhederne får en god oplevelse med eleverne.

Læs mere

Når bordet fanger

Forud for deltagelse i Young Enterprise går mange timers forberedelse. For fire elever fra EUX Business på Køge Handelsskole har processen med Table Solutions bragt dem rundt om mange forskellige aktører - og forbi MakerSpace i Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i CAMPUS Køge for at blive klar til konkurrencen.

Henter billede...

 

Læs mere