Nyt internationalt tilbud til studenter

På Køge Handelsskole udgør internationalisering en stor del af DNA’et. Foruden internationale udviklingsprojekter på alle niveauer, ungdomsuddannelser med globalt udsyn og tre ugers sprog- og praktik med Erasmus+, så er der nyt tilbud til studenter fra STX, HF og HTX om at tage EUD Student San Diego på 13 uger.

Læs mere

Du er hvad du spiser?

Otte klasser fra Køge Handelsgymnasium har netop deltaget i en af verdens største dokumentarfilmfestival, CPH:DOX, som i år også kan opleves i Køge Kommune. Eleverne fik en ret tankevækkende oplevelse, da de – som led i deres undervisning - var publikum til den kritiske bestseller dokumentar om den industrielle kødproduktions konsekvenser til særforevisning på Tapperiet som optakt til CPH:DOX. 

Læs mere

Bitcoin og bobler

Køge Handelsskole havde gjort sig et scoop forleden, da KHS Event kunne byde indenfor til foredrag med Sebastian Barfort til et oplæg om Bitcoins oprindelse, blockchain teknologi og udviklingen af et marked kun for kryptovaluta.

Læs mere

EU-parlamentariker for en dag

Der er nu sat navne på de 24 elever, som sætter sig på de eftertragtede pladser i Europaparlamentet til Euroscola i Strasbourg senere i marts. Køge Handelsgymnasium var udvalgt til Euroscola for første gang i 2015 og er udvalgt igen i år.

Læs mere

Frivillige kræfter uddanner fremtidens brandmænd

De frivillige brandmænd i Køge Kommune gør meget mere end at slukke brande og hjælpe beredskabet, når stormene raser. De sidste fire år, har de nemlig også inviteret unge drenge og piger ind i deres fællesskab og undervist de nysgerrige brandkadetter i brandbekæmpelse og meget mere. Brandmændene er nogle af mange frivillige i Køge Kommune, der er med til at tage et socialt ansvar.

Læs mere

Career days Køge Handelsgymnasium

Studentereksamen fra Køge Handelsgymnasium åbner mange døre og for årets 3.g’ere er det snart tid at åbne døren til et nyt kapitel. Over to dage kunne eleverne på career days møde tidligere elever, der allerede har trådt stien ud på de videregående uddannelser.

Læs mere

Hverdag med ledelse og lingeri

Som forberedelse til at udnævne Anja Jensen som assisterende butikschef pr. 1. marts sendte hendes chef, Lisbeth Hansen i Wunderwear i Jernbanegade, hende på grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret KHS.

Læs mere

CAMPUS+ vender tilbage

Under Køge Festuge til august bliver CAMPUS+ gentaget som del af fredagsprogrammet 31. august 2018. Allerede nu har flere henvendt sig for at melde sig med aktiviteter på læringsfestivalen, der havde sin debut i 2017. Det digitale bureau Simple Solution er blandt de første tilmeldte.

Læs mere