Årets første student Køge Handelsgymnasium

Første hue på Køge Handelsgymnasium: Aleksander Færgemann Sepp fra 3l sprang ud som årets første student på handelsgymnasiet, da allersidste eksamen i DIO på innovationsstudieretningen kom i hus den 17. juni.

Læs mere

CAMPUS+ er tilbage: 2.500 unge og 150 aktivitetsstande indtager Køge Festuge

Fredag i Køge Festuge omdannes Køge midtby igen i år til læringsfestivalen Campus+, der handler om at blive nysgerrig på de mange facetter i ungdomslivet: Skole, fritid, sundhed og karriere

Læs mere

I bootcamp med Stacy

Fra grundskolen er det en hel ny disciplin at gå på gymnasium. På Køge Handelsgymnasium gør innovationsteamet en stor indsats for at lære eleverne at blive gode innovatører og give dem en god faglig ballast. Med den lokale restauratør Linné Sommers koncept Stacy’s Diner får eleverne arbejdet praksisnært, lærer ny teori – og lærer at samarbejde på tværs.  

Læs mere

Vokseværk i en god sags tjeneste

I januar indledte eleverne på SEM – Sport & Event Managementstudieretningen på Køge Handelsgymnasium et samarbejde med Lars Møller omkring CSR-projektet Bag for en sag. I begyndelsen af maj kom Lars Møller tilbage for at høre elevernes forslag til at få Bag for en sag til at vokse for at støtte Børnetelefonen med flere midler.

Læs mere

Ny retning i fremtiden

Med GSK matematik på Køge Handelsgymnasium har Kasper Thrane først løftet sig fra C til B-niveau i matematik – og videre fra B til A-niveau. Mandag 20. maj var han den første på forårsholdet, der afsluttede den mundtlige del af GSK matematik. Målet med GSK-løftet er at søge ind på samfundsfag eller jura med start til september.

Læs mere

Kompetenceudvikling for faglige koordinatorer

Køge Kommune har netop haft en gruppe faglige koordinatorer på et længere efteruddannelsesforløb, hvor de er blevet klædt på til at varetage rollen som bindeled mellem borgere, kolleger og ledelse. Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole stod bag forløbet, hvor deltagerne fik ny viden og teori, som de undervejs lærte at inddrage i hverdagen. 

Læs mere

Franske forbindelser

I maj sidste år var international koordinator Tina Biil Eriksen fra Køge Handelsskole på Erasmus+ staff-ophold i Perpignan og fik kontakt til lokale undervisere som just har været i Danmark med deres elever – og blandt andet besøgte Køge Handelsgymnasium.

Læs mere

Iværksætterdrømmen er mulig

Til InnoCamp på Køge Handelsgymnasium har de tre årgange på innovationsstudieretningen arbejdet med innovationsprojekt på tværs af klasserne – og på tværs af fagene Innovation, Dansk, VØ og Afsætning. Dommerne til præsentationerne er tidligere elever, der selv er gået iværksættervejen.

Læs mere