Gamle elever fester Køge Handelsskole

Lørdag 26. oktober er det igen tid til den årlige gamle elevers fest på Køge Handelsskole, hvor tidligere elever mødes til en festlig aften og mindes  gymnasieår på Køge Handelsgymnasium. Den traditionsrige fest arrangeres af den frivillige bestyrelse i foreningen GEKH – Gamle Elever fra Køge Handelsskole, og hvis du har taget en studentereksamen fra Køge Handelsskole, så er du inviteret.

Læs mere

Handelsgymnasieklasse til London

For første gang udsender Køge Handelsskoles internationale koordinatorer en hel gymnasieklasse med Erasmus+. Det drejer sig om 2r på Køge Handelsgymnasiums Business Communication-studieretningen – og turen går til London i Brexit-land. Her får eleverne masser af international erfaring og tæt virksomhedskontakt gennem fire ugers ophold.

Læs mere

Flere fejringer Køge Handelsskole

Livstidsansættelser spås at blive sjældenhed, men på Køge Handelsskole er direktør Tim Christensen stolt af at kunne fejre mange kollegaers store engagement ved receptioner ind i det tidlige efterår. 

Læs mere

Elever finder ny smag til KiMs

2.g’erne på innovationsstudieretningen på Køge Handelsgymnasium er i fuld gang med at bearbejde de 750 spørgeskemaer, som de fik indsamlet til Campus+ under Køge Festuge. Besvarelserne skal lede eleverne videre på sporet af at opklare indholdet af et helt nyt produkt fra KiMs.

Læs mere

Årets bedste kollega kåret HTX i Køge

Jesper Skovlund, gymnasielærer ved HTX i Køge, er netop blevet udnævnt til at være årest bedste kollega i Danmark 2019 i en konkurrence udskrevet af Gymnasielærernes fagblad: Gymnasieskolen.

Læs mere

Iværksætteri ud af skema

Partnerne i CAMPUS Køge har et nyt samskabelsesprojekt på bedding – det er iværksættercafeen ”Fra CPR til CVR”, som uddannelsesinstitutionerne og Køge Bibliotekerne har taget initiativ til sammen med Sparringspartnerne.

Læs mere

Skills Stafet 2019 er skudt i gang i Køge

I denne uge og til den 10. september er der fuld aktivitet på CAMPUS Køge, da omtrent 300 elever fra 8. klasser i hele Køge Bugt hver dag deltager i Skills Stafet 2019.

Læs mere

Presseinvitation - Bliv dus med Skills i Køge

I fredags var 3.000 unge mellem 15-25 år til CAMPUS+ i Køges gader - nu gælder det bugtens 8. klasser, som skal i vælten til Skills

Læs mere