Unge med angst og depression skal ikke stå alene

Flere unge oplever symptomer på angst og/eller depression som gør hverdagen svær at komme igennem. Det kan være uoverskueligt at gennemføre en uddannelse, være på arbejdsmarkedet eller bare at være sammen med vennerne.

Læs mere

Danmarks største læringsfestival

CAMPUS+ har vokseværk

2907 unge indtager Køge Midtby til landets uden sammenligning største læringsfestival med over 125 aktivitetsstande

Læs mere

Translokation Køge Handelsgymnasium

Køge Handelsgymnasium åbnede traditionen tro dørene til translokation i Ravnsborghallen lørdag den 29. juni, hvor 330 glade studenter tog plads sammen med deres familier for at lade sig fejre. Dagen var bød på traditioner, lykønskninger samt legatoverrækkelse fra erhvervslivet.

Læs mere

Fejring EUX Business

Køge Handelsskole fejrede den 27. juni 51 glade dimittender fra EUX Business ved en festlig translokation i KHS Cafe. Dagen markerede elevernes afslutning af EUX Business på Køge Handelsskole.

Læs mere

Årets første HTX student i Køge jubler

Den første student fra HTX Køge er netop sprunget ud i verden. Det er Nina Pritzl Christensen på 20 år, der kunne fejre en dejlig dag, hvor livet som gymnasieelev afløses af et spændende studie på Nanoteknologi.

Læs mere

Når fjerne kyster bliver nære

Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Mathias Ramsvig fra 3k på Køge Handelsgymnasium. Hans ansøgning vidnede om stor dedikation i jagten på at realisere en særlig drøm, han har haft siden han var 12 år: Nemlig at sejle jorden rundt. Lige efter sidste eksamen modtog studenten og den kommende søfarer legatet fra Sydbank. Snart rejser han til Tahiti for at påmønstre jordomsejling med S/Y Aegir.

Læs mere

Årets første student Køge Handelsgymnasium

Første hue på Køge Handelsgymnasium: Aleksander Færgemann Sepp fra 3l sprang ud som årets første student på handelsgymnasiet, da allersidste eksamen i DIO på innovationsstudieretningen kom i hus den 17. juni.

Læs mere

CAMPUS+ er tilbage: 2.500 unge og 150 aktivitetsstande indtager Køge Festuge

Fredag i Køge Festuge omdannes Køge midtby igen i år til læringsfestivalen Campus+, der handler om at blive nysgerrig på de mange facetter i ungdomslivet: Skole, fritid, sundhed og karriere

Læs mere