I fuld fart mod erhvervslivet

Det har været et travlt og forrygende 2019 på Køge Handelsskole. På Køge Handelsgymnasium gør uddannelsesrektor Henrik Flyge status over det gamle år og glæder sig over nye tiltag i 2020, som yderlige skærper de faglige profiler.

Læs mere

Vær dus med din forretningsplan

Nyt år og årets første emne til iværksættercafeen ”Fra CPR til CVR” i CAMPUS Køge var forretningsplanen. Iværksætteren Mike Valencia, som bl.a. står bag Simple Solution, leverede dagens case, mens Sparringspartner Mogens Birch Larsen fortalte om de ni elementer i forretningsplanen, som sikrer iværksætteren egen hjemmebane.

Læs mere

Robotterne kommer til EUX Business

>Køge Handelsskole deltager i et international projekt under Nordplus - Nordisk Ministerråds mobilitets- og netværksprogram for uddannelsesområdet. Sammen med lærere og elever fra skoler i Finland, Lapland og Estland er der sat fokus og hands on i praksis med robotter og innovation.

Læs mere

Åbent hus Køge Handelsskole

Det er nu valget for fremtiden skal træffes. På Køge Handelsskole er der åbent hus torsdag den 16. januar. Her er det muligt at møde elever og lærere fra skolens tre ungdomsuddannelser – HHX Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

Læs mere

Bedre forståelse tværs af Europa

 Repræsentanter fra Køge Handelsskole mødtes med repræsentanter fra 18 europæiske lande, der i et nyt EU-projekt arbejder sammen for at øge forståelsen for Europas arbejde med migration samt opfinde alternative veje til udfordringer.

Læs mere

Klædt til virksomhedens regnskab

Hvad har en sosu-assistent og en bankuddannet til fælles trods forskellige baggrunde? Begge deltager i et intensivt forløb i Grundlæggende regnskab på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole, og de står snart klar til at springe ud og holde styr på virksomhedens tal.

Læs mere

Netværk, netværk, netværk

På tredje udgave af iværksættercafeen ”Fra CPR til CVR” i CAMPUS Køge var netværk i fokus. Dagens deltagere hørte om fænomenet og legede forskellige netværkslege for at øge kendskab til hinanden på andre måder – og finde frem til gyldne muligheder i netværket.

Læs mere

Karrieretanker i 2.g

VManovas uddannelsesmesse KarriereTanken lagde fornyelig til i Cafeen på Køge Handelsskole, for at give eleverne inspiration til videreuddannelse og til sabbat med substans. Ida Nielsen fra 2x og Mark Hansen fra 2f på Køge Handelsgymnasium deltog.

Læs mere