Bliv konditor i Køge

Danmarks største erhvervsskole opruster med flere uddannelsesmuligheder, der skal understøtte Køge Kommunes vækst med endnu mere kvalificeret arbejdskraft.

Læs mere

Danske og tyske produktionsskole elever omdanner lukket skole til JUMP, Bed & Bike hotel

Åben dag med oplevelser og test af ny cykelrute d. 28. juni 2018

Læs mere

Årets første student Køge Handelsgymnasium

Nicoline Hansen fra 3m sprang ud som årets første student på Køge Handelsgymnasium, da allersidste eksamen i DIO på studieretningen Innovation kom i hus den 7. juni kl. 9. 

Læs mere

ZBC satser stort i Køge

Danmarks største erhvervsskole opruster med flere uddannelsesmuligheder, der skal understøtte kommunens vækst med endnu mere kvalificeret arbejdskraft.

Læs mere

Elever vinder INTERREG-innovationspris

To elever fra 1e på Køge Handelsgymnasiums IBS-studieretning har sammen med to tyske gymnasieelever netop modtaget en pris for deres projektarbejde under et brobygningsbesøg i Lübeck i uge 16. Torsdag den 26. april mødtes de i Haderslev for at modtage prisen.

Læs mere

Bud fremtidens marketingmix

På EUX Business på Køge Handelsskole fik eleverne sat perspektiv på deres undervisningsforløb i fremtidens marketingmix lige op til forårets eksaminer. Morten Asmussen, som er stifter af Stakehouse, gav dem et indblik i det praktiske arbejde med content marketing.

Læs mere

Attraktiv kombi af skolebænk og praktik

KOMBINATION: Køge Handelsskole har succes med uddannelsen EUX, der kombinerer faglig læring på skolen med et afsluttende praktikforløb.

Læs mere

Hvad skal EU bruges til?

Med godt et år til næste Europa-Parlamentsvalg var scenen sat, da Køge Handelsgymnasium og Vi Vil Europa inviterede til debat om, hvad EU kan bruges til og hvad man som medlemsland bør gøre op med sig selv.

Læs mere