CAMPUS+ vender tilbage

 

”En lille uge efter vi skrev ud til alle sidste års partnere på aktiviteterne, at vi ville gentage CAMPUS+ i 2018, stod vi allerede med positive tilkendegivelser fra 11 virksomheder, der ville deltage med aktiviteter,” siger Maja Holmelund Budahl Hansen, som atter i år er at finde som projektkoordinator på Campus-eventen.  

”Planlægningsgruppen har også allerede mødtes den første gang, og de har nye ideer, som skal prøves af 31. august i Køge midtby,” supplerer campus-koordinator Fie Illum Jessen. 

”Nu fik vi set hele arrangementet sidste år rejse sig fra tegnebrættet, og det var fedt at se og opleve den gejst og det engagement, som alle lagde for dagen. Vi er superspændte på årets udgave og opfordrer alle virksomheder, organisationer og foreninger til at melde sig til og lægge hovedet i blød til at udvikle aktiviteter, som kan give de unge en forsmag på job og karriere inden for alle slags brancher,” siger Fie Illum Jessen.  

Deltagelse er såre simpelt!

”Vores deltagelse til Campus+ falder os helt naturligt, da vi er en rigtig "Køge-virksomhed", som altid gerne vil støtte op omkring lokale aktiviteter,” siger Kenneth Thorsson, som er Head of Sales og partner i Simple Solution.

”Køge er en by i rivende udvikling både i forhold til tilkomsten af nye virksomheder, men ligeledes i forhold til væksten af tilflyttere, og det er derfor vigtigt for os at være til stede på aktiviteter som fx Campus+. I Simple Solution har vi en klar målsætning om at kunne tiltrække de bedste medarbejdere, så vi forsat kan levere de bedste digitale løsninger. 

Det er på arrangementer som CAMPUS + vi har muligheden for at kunne se og tiltrække vores fremtidige medarbejdere – både de unge, som er på vej ind på ungdomsuddannelserne, men også de ældre studerende på de kortere videregående uddannelser på CAMPUS Køge. Det er blandt andet derfor, det har en så enorm værdi for os at deltage i dette arrangement. 

Vi var med det første år og havde en super god oplevelse. Det er et fantastisk event, masser af højt humør, mange søde unge mennesker, som alle havde en stor interesse og nysgerrighed. 

CAMPUS+ er noget vi klart kan anbefale andre virksomheder at deltage i. Det er et super godt vindue for virksomheder, der gerne vil eksponere sig lokalt, ” siger Kenneth Thorsson. 

Har du lyst til at høre mere om eventen, kan du kontakte projektkoordinator Maja Holmelund Budahl Hansen på telefon 2477 0005 eller mailadresse mhbh@khs.dk. Du kan også selv læse mere om eventen – og tilmelde dig som virksomhed – på www.campusplus.dk.