Stor interesse for personalepleje

På Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole mærker man en stigende interesse for medarbejdertrivsel og HR. Især tiltrækker det nye Løn & HR kursus mange, der ønsker at skifte retning i deres arbejdsliv, og som gerne vil arbejde med at skabe glade og dygtige medarbejdere hos virksomhederne - i både gode og hårde tider.

Håndgribeligt til praksis
En anden kursist, Josef Nielsen som er tidligere direktør i et teater, er allerede gået i gang med endnu en uddannelse inden for HR. ”På kurset fik jeg meget ny viden om personalepleje, kompetenceudvikling og jura, som jeg har manglet i mit arbejde med personalet som direktør i et mindre teater. Min viden blev afprøvet i arbejdet med de praktiske opgaver på kurset, som vi skulle løse i fællesskab. Her blev alting pludselig meget mere håndgribeligt. Jeg har efter kurset valgt at fortsætte med at uddanne mig inden for HR management og ledelse ved at læse videre på diplomuddannelsen på Center for Diplomledelse,” fortæller Josef Nielsen.

Det 6 ugers Løn og HR kursus på AMU-niveau er rettet mod deltagere med en administrativ baggrund, der gerne vil arbejde indenfor HR og Løn området, hvor der pt. er efterspørgsel på medarbejdere med den nyeste viden og kendskab til lovgivning og overenskomsters sammensætning. Kurset henvender sig både til beskæftigede samt ledige.

Det næste Løn og HR kursus starter d. 22/1 2019. For yderligere information kontakt Kursuscentret KHS på telefon 9134 6651 / kml@khs.dk eller læs mere på www.khskurser.dk