Presseinvitation - Bliv dus med Skills i Køge

 

I fredags var 3.000 unge mellem 15-25 år til CAMPUS+ i Køges gader - nu gælder det bugtens 8. klasser, som skal i vælten til Skills

Sådan så det ud tidligere på året, da der var finale i Skills Stafet for hele landet. Nu sparkes de lokaler stafetter i gang, hvor nye 8. klasser får erhvervsuddannelserne mellem hænderne.

Årets Skills Stafetter er skudt i gang i CAMPUS Køge. I løbet af syv dage får mere end 2.000 lokale 8.-klasseselever fra hele Køge Bugt en forsmag på, hvilke erhvervsuddannelsesmæssige skills der er at finde på ZBC, EUC Sjælland og Køge Handelsskole.

Eleverne dyster mod hinanden og bliver udfordret i forskellige erhvervsuddannelser - og med mulighed for at blive klassen, der skal forsvare den lokale ære ved Skills Stafet-finalen næste år, er der mere på spil.

Skills Stafet 2019 i CAMPUS Køge afvikles:

2. - 6. september, kl 9.00 til 14.00. og 9.
og
10. september, kl. 9.00 til 14.00 

EUC Sjælland
Campusbuen 31, 4600 Køge

 

 

Pressen er velkommen alle dagene ved forudgående aftale med Kirstine Fryd på e-mail kfry@eucsj.dk eller telefon 25 23 57 30.

I forhold til billeder og tv/video sker der mest på dagene, når eleverne er i gang med selve konkurrencerne.

Tidspunkter fremgår af programmet herunder.

 

Program for dagene:

9.00: Velkomst i det store Skills telt ved EUC Sjælland

9.15: Skills Stafet starter - alle klasser skal igennem syv forskellige uddannelser

11.45: Frokost i teltet

12.15: Skills Stafetten fortsætter

13.15: Fælles afslutning i teltet - dagens vindere kåres og klasselærere dyster mod hinanden.

14.00: Tak for i dag

 

FAKTA

Skills Stafet hører under SkillsDenmark, som arbejder for at informere om erhvervsuddannelserne, men dagene i Køge er arrangeret af de lokale uddannelsesinstitutioner i CAMPUS Køge og Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Hver dag kommer op til 14 nye 8. klasser på besøg og dyster i forskellige erhvervsfag rundt på EUC Sjælland, ZBC og Køge Handelsskole

Klasserne dyster i hold af tre personer og dagens bedste hold kåres hver dag.

 

Der dystes om en af tre pladser til finalen i Skills Stafet, der afvikles i forbindelse med DM i Skills i Bella Centret til januar 2020. Her dystes mod andre kvalificerede klasser fra hele landet.

De tre hold som kommer afsted er den samlede bedste 1'er fra Køge, den samlede bedste 1'er fra Næstved, hvor stafetten fortsætter efterfølgende, og til sidst er det den af de samlede næstbedste fra de to byer, der kommer med.

Se video fra tidligere års event i Køge: https://bit.ly/2N7C0bq

Skills Stafet logoer Kge