Ung

Fremtiden er dig!

I CAMPUS Køge har vi i en vision om at uddanne kvalificeret arbejdskraft til fremtidens arbejdsmarked. Derfor handler CAMPUS Køge om dig! Vi er til for, at du som elev, studerende og/eller kursist kan få den rette uddannelse, skræddersyet til dine fremtidsdrømme. Uddannelse er nemlig vejen frem - hele livet! Uanset om du kommer direkte fra folkeskole eller om du har været på arbejdsmarkedet i flere år, så har vi noget for dig.

 

 

Studiemiljø for alle

I CAMPUS Køge har vi stor fokus på at kunne levere et godt og udviklende studiemiljø. Vi tror på, at et engagerende og spændende studiemiljø er instrumentalt for gennemførelsen af en uddannelse. Derfor har vi f.eks. et fælles studie- og eventråd, som går på tværs af vores uddannelser, og som arbejder på at skabe et elevinkluderende studiemiljø, hvor jeres holdninger, ønsker og tanker spiller en væsentlig rolle. 

 

Campus Dagen 2018 O 34

 

Fokus på udvikling

For at skabe de bedste muligheder og de bedste tilbud til vores elever og studerende, har vi i CAMPUS Køge fokus på fortsat udvikling. Vi arbejder på at få flere uddannelser til CAMPUS området, så vi kan tilbyde en stor palette af uddannelsestilbud til regionens unge. Et campus er aldrig færdigt - der er altid nye tiltag at tage fat på, nye idéer, der skal føres ud i livet og nye elever og studerende, der vil sætte deres præg. Vi opfordrer alle til at dele deres gode idéer med os så vi kan sikre, at udviklingen i CAMPUS Køge aldrig stopper og at den for evigt vil tage udgangspunkt i vores elever og studerendes behov og ønsker for fremtiden.