Advokatvagten

 

Advokatvagten er et gratis tilbud til dig, der har brug for hjælp og vejledning vedrørende familieret

Advokatvagten 

Mange gange kan det være svært at få studie- eller arbejdsliv til at fungere ordentligt, hvis ikke det personlige liv fungerer optimalt. Derfor tilbyder CAMPUS Køge i samarbejde med TVC Advokatfirma gratis rådgivning til både ansatte og elever med familieadvokaten Helene Treschow fra TVC Advokatfirma.

Hos Advokatvagten får du rådgivning og vejledning om familieret i øjenhøjde. Her er der ingen formelle juridiske termer eller procedurer. Alle samtaler tager udgangspunkt i dig og dine behov og/eller udfordringer.

Helene har tavshedspligt, derfor er alle samtaler præget af fortrolighed og tillid. Du kan derfor tale frit om alt mellem himmel og jord helt uden bekymring.

Du er altid velkommen hos Helene - aftal gerne en tid ved at sende en mail eller sms, så er du sikker på at træffe Helene når du kommer. Du er også velkommen til gratis at skrive eller ringe til Helene, hvis du ønsker rådgivning udenfor advokatvagten

  tvc logo darkblue RGB

 

Familieret handler om familien såvel som individerne

Helene er specialiseret i familieret, som handler om familiens retsstilling men også om de enkelte familiemedlemmers rettigheder og pligter. Nedenfor kan du se hvilke emner der primært ligger under familieret.

familieret21