Ungepsykologen

Samtaler for unge

Oplever du, at du ikke trives, at livet kan være svært af og til og at det bare ikke går væk af sig selv? Så kan du tage en samtale med ungepsykologen, Sofie.

Samtalerne med Sofie er uformelle og kan handle om alt imellem himmel og jord - det er helt op til dig, hvad du gerne vil eller ikke vil tale om. Sofie kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der vil være bedst for dig at snakke om, også selvom du måske ikke selv har en idé om det på forhånd.

Sofie har tavshedspligt og intet af det, I taler om sammen, vil blive sagt videre med mindre du selv ønsker det. Alle samtaler er anonyme og du skal ikke oplyse hverken dit fulde navn eller dit CPR-nummer på forhand.

Ungepsykologen er for unge i alderen 15-25 år, som bor i Køge Kommune.

 

Om ungepsykologen

Sofie Balloli er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Socialministeriet. Sofie har i 10 år arbejdet med børn, unge og voksne med udgangspunkt i kognitiv, systemisk og narrativ metode. Sofie har en specialuddannelse i narrativ terapi.

Sofie: ”I samtalen med dig tager jeg udgangspunkt i dine oplevelser, det du fortæller, det som er vigtigt for dig og giver mening. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan håndtere nogle af udfordringerne i dit liv og med at blive opmærksom på, hvad du allerede gør, som er hjælpsomt for dig”